nedjelja, 4. prosinca 2016.

Fina gnjezda


Sastojci
2 dl vode
200 gr. secera
150 gr. margarina

100 gr. cokolade
150 gr. mlevenih pecenih lesnika
250 gr. mlJevenog keksa
mljeveni ljesnjak, nutella

PRIPREMA:
Staviti vodu, secer, margarin i cokoladu  laganu vatru da provri. 
Maknuti sa vatre i dodati kekse i lješnjake.
Kada se masa ohladi, vlaznim rukama formirati kuglice
Uvaljati kuglicu u mljeveni ljesnjak a zatim napraviti udubljenje na kuglici 
U vrečicu za ukrašavanje napuniti nutellu  i puniti gnjezda. 
Ostaviti na hladnom da se dobro rashlade, po mogucnosti, preko noci.

http://brzireceptisavjeti.blogspot.hr/2016/12/slatki-nepeceni-sitni-kolacici-koji-ce.html

0 komentari:

Objavi komentar

 

Fini blagdanski kolači Template by Ipietoon Cute Blog Design