nedjelja, 4. prosinca 2016.

Rolada sa kokosom



SASTOJCI:
200 g margarina
200 g šećera
50 g čokolade
350 g mljevenog keksa
1 vrečica instant kave razmućena sa 15 žlica vrele vode
100 g šećera u prahu
1 vanilin šećer
150 g kokosovog brašna

Priprema:
Za tamniji dio, umutiti 50 gr margarina sa šećerom i naribanom čokoladom. Dodati mljeveni keks preliven kavom.
Od ujednačene smijese, na celofanu, masu razvaljati u pravokutnik.
Za svijetliji dio, pjenasto umutiti preostali margarin sa šećerom u prahu, vanilin šećerom i kokosovim brašnom,
masu izraditi rukom, pa rastanjiti preko pravokutne mase- tamnije smijese i pomoću celofana uviti u roladu.
Ostaviti uvijeno u celofanu da se stisne.



dobar tek!!!

0 komentari:

Objavi komentar

 

Fini blagdanski kolači Template by Ipietoon Cute Blog Design